Robots Net Consulting

Pozitie in meniu  : Home
Finisare Monocomponent

Nu conteaza daca va intereseaza pulverizare prin tehnologia HVLP, pulverizare fara aer sau tehnologia pulverizarii cu ajutorul aerului, Graco are o gama completa de solutii pentru finisare monocomponent. Toate pachetele de finisare au la baza pompe de calitate excelenta cu o gama completa de rapoarte.

Un pachet include pompa, caruciorul daca este cazul, pistoletul, furtunele si accesoriile aferente pentru o instalare rapida.

Produse disponibile

TRITON™ 308
Pachet cu pompa de joasa presiune cu diafragma, special proiectata pentru aplicatii de finisare cu tehnologia pulverizarii asistate cu aer, HVLP. Pulsatii joase si posibilitati de aspiratie ridicate, Triton este garantia unei vospiri de finisare de calitate pentru o gama larga de vopsele.

MERKUR®
Pachete le sau pompele Merkur sint cu tehnologia fara aer sau tehnologia pulverizarii asistate cu aer. Propun un transfer mare de material (vopsea) economisind material datorita tehnologiei folosite. Tehnologia SST este extreme de fiabila. Se poate pulveriza o varietate de fluide, chiar cele cu componente solide, la presiune mare. Beneficii: usor de utilizat si service usor.


 
You are here  : Home

Service Center

Service Center

Forum

Aceasta zona este o portiune care poate sa includa continut unic pe fiecare pagina.

Diverse Informatii

 Joomlart ForumAceasta zona este o portiune care poate sa includa continut unic pe fiecare pagina.
Support