Robots Net Consulting

Pozitie in meniu  : Home
Finisare Pluricomponent

Producatorii cunosc avantajele vopsirii pluricomponent de ani. Acestea sint atractive, flexibile, rezistente, durabile si au un potential redus de emisii CO2. Proportionerele Graco permit capitalizarea beneficiilor folosind amestecarea pluricomponent in operatiile de vopsire. Rata de amestec precisa aduc nivele noi de eficienta, fiabilitate si calitate.

   Produse Disponibile

   PROMIX™ EASY

Usor de utilizat, nivel de start pentru proportionere electronice 2 componente in aplicatii cu o singura culoare. Sistemul de monitorizare asigura o rata constanta si precisa, utilizind o cantitate minima de solvent, economisind material si manopera.

   PROMIX™ II

Puternic, usor de utilizat , proportioner electronic pluricomponent proiectat pentru aplicatii cu mai multe componente (culori). Powerful, easy-to-use electronical plural component proportioner designed for multiple-colour applications. Sistemul de monitorizare asigura o rata constanta si precisa, utilizind o cantitate minima de solvent, economisind material si manopera

   PROBATCH™

Sistem electronic de dozare de mare acuratete pentru multi-culoare sau vopsele pluricomponet.

   P-MIX® II 2K-3K

Un proportioner avansat pentru acoperiri pluricomponent cu rate de amestec cotinuu pentru rasina si catalizator. Simplu, amesteca 2K doua componente sau 3K (mai multe componente). Dedicat pentru aplicatii cu schimbarea deaa a culorilor.

 
 
Lemn Volum Ridicat
Download Center
 
 
Triton High quality fine finish spray packages
 
 
 
 
You are here  : Home

Service Center

Service Center

Forum

Aceasta zona este o portiune care poate sa includa continut unic pe fiecare pagina.

Diverse Informatii

 Joomlart ForumAceasta zona este o portiune care poate sa includa continut unic pe fiecare pagina.
Support