Robots Net Consulting

Pozitie in meniu  : Home Produse Conveioare
Sisteme de conveioare cu trolii

OCS ofera a gama extinsa de sisteme de transport industriale pe trolii

OCS ofera a gama extinsa de sisteme de transport cu trolii pentru afaceri si procese variate

- Sistem universal pentru un singur troliu de transport  capacitate de pina la 30 kg/troliu

- Sistem de transport de mare viteza a capacitate de pina la 200 kg / metru de cale de rulare

- Sistem dublu de transport pentru capacitate mari capacitate de pina la 1500 kg / metru cale de rulare

 

SISTEMUL DE BAZA OCS

Sistemul este construit avind la baza un numar de elemente motorizate si/sau sectiuni manuale. Aceste sint conectate prin zone de cuplare, curbe si sectiuni de tip "buffer" pentru a reduce spatiul disponibil pentru zona de conveioare si pentru a se asigura un spatiu liber si acces cit mai mare.

Constructia modulara permite schimbari rapide pentru o dezvoltare ulterioara a procesului de productie.

Linia conveior- este simpla si silentioasa. Viteza pe acesti suporti poate varia intre 1 si 30 m/min. Este posibil viteze separate pe linii de transport diferite. Linia manuala- unde troliile sint miscate manual cu un minim de efort

Troliul- se sprijina pe suport- linia conveiorului- prin 4 roti inclinate fata de un tub de aluminiu. In acest fel miscarea de rotatie a tubului de aluminiu se trasfera catre rotile inclinate asigurindu-se o miscare de translatie ce misca in fata troliul pe linia suspendata a conveiorului.

OSC

Suportul carucior- se sprijina pe troliu si este adaptat si proiectat functie de dimensiunile, cerintele si specificul productiei clientului. Poate si la inaltimi si greutati diferite.

Statiile de lucru - sint proiectate functie de specificul productiei si functie de pozitia operatorului fata de produsul trasportat. Pozitia troliului poate fi adaptata pentru o pozitionare ergonomica a operatorului si pentru un mediu de lucru mai bun, dar si pentru cresterea productivitatii.

Curbe si cuple Pot si cu inclinatii de la 5º la 180º Un tub flexibil roteste tubul pe toata lungimea curbei pentru a mentine controlul si pentru a avea o miscare lina la trecerea troliului. Cuplele asigura transferul troliului pe liniide conveioare aflate la -45º pina la 90º

  OSC   OSC  


in ambele directii- stinga si dreapta.

Zone de asteptare- buffere Pot exista zone de depozitare sau zone de asteptare a troliilor pentru a face posibil balansul total al productiei functie de incarcarea fabricii la diferite momente. Sistemul de transport universal de la OCS poate sa sustina troliile in zona de asteptare utilizind liniile de transport motorizate sau manuale in zona de incarcare a robotilor (daca este cazul) sau in zone in incarcare sau descarcare.

Lifturi, inclinare verticala sau telescopuri - sint solutii in cazul in care proddusele necesita miscari pe verticala de la o hala la alta sau pentru a evita o zona a spatiului de productie incarcata. Elevatoarele OCS sint compacte si necesita un minimum de spatiu si pot incaica materiale pe mai multe nivele. Liniile de conveioare se pot inclina pina la 25º. Folosind un sistem de tip telescop se pot incaica in camioane troliile cu produse intr-o varietate data de tipul produsului. Acest aranjament face incarcare simpla si rationala.

Unitate de control Sistemul de transport are nevoie de o unitate de control completa si avansata care sa permita adaptarea la productia ceruta. Troliile au cod de bare propriu sau RFID pentru identificare si urmarire.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul companiei OCS : www.ocs.se

 
You are here  : Home Produse Conveioare

Service Center

Service Center

Forum

Aceasta zona este o portiune care poate sa includa continut unic pe fiecare pagina.

Diverse Informatii

 Joomlart ForumAceasta zona este o portiune care poate sa includa continut unic pe fiecare pagina.
Support